Behandlingsforløb - Hormonterapi

Jeg arbejder helt ned i dybden med dine helbredsubalancer, ud fra et spørgeskema jeg sender elektronisk til dig. Når jeg får dine svar tilbage, danner jeg mig et overblik over, hvad jeg gerne vil uddybe sammen med dig, i vores efterfølgende samtale. Derefter udarbejder jeg et fuldt behandlingsprogram, som vi mødes om og taler om at få iværksat. Herefter kan du følge planen på egen hånd, eller vi kan holde kontakten og du kan få supervision på dine oplevelser og vi kan justere planen efter behov.

Et behandlingsforløb er i 3 trin;

Første trin – symptomer og sygdomshistorik

Du besvarer et elektronisk spørgeskema, som jeg analyserer til vores første møde. Det er på ca. 30 sider og tager ca. 1 time at udfylde. Det giver mig et dybereliggende overblik over mulighederne på, hvordan dine symptomer er opstået og hvad rodårsagen kan være. På samme tid kan det give dig tanker og bevidstheder om sammenhænge i dit liv og helbred, som du måske ikke helt har haft for øje – og så er vi allerede rigtig godt i gang. 

Andet trin – uddybning af symptomer og sygdomshistorik 

Du kommer til mig og vi dykker sammen ned i dine besvarelser, og jeg spørger uddybende ind til områder jeg har fået øje på. Det kan også være jeg i denne samtale præsenterer dig for nogle screeninger – det kunne fx være af kønshormoner, stofskiftehormoner eller dit stressniveau – så vi kommer endnu tættere på rodårsagen til dine symptomer. Når du går herfra, vil du allerede være i gang med et tiltag, der sigter hen imod den behandlingsplan jeg efter vores samtale laver til dig. 

Tredje trin – behandlingsplan

Vi mødes om den behandlingsplan jeg har lavet til dig, og taler om hvordan du kan sætte den i gang og i hvilken række følge de enkelte trin vil passe bedst til dig og dit liv.

Planen indeholder fuldt program for kost, vitaminer/mineraler, phytokemikalier, adaptogener, neutraseuticals, søvn forbedringer, livsstilsændringer, stressreduktion, eventuelle forslag til professionelle laboratorietests/funktionelle analyser, og andre ting som kan hjælpe dig i balance igen. 

Fjerde trin – supervision

Hvis du ønsker det, kan vi holde kontakten i en given periode fx på telefonen og tale om, hvordan det går og justere i programmet, alt efter hvad du oplever og evt. kan have brug for hjælp til. Pris for supervision er timebaseret, som kan købes i 15 min. længde, eller den længde du kan have brug for. Det finder vi ud af.

“Mad er medicin. Naturens fantastiske komponenter og sammensætninger gør helt almindelige fødevarer til vores bedste venner når vi kommer ud af balance – vi kan påvirke biokemien og hjælpe de enkelte celler i balance igen – kunsten er, at vide præcist hvad og hvor meget du skal spise, og hos mig får du også viden om HVORFOR”

Pia Mølby Sandholdt

Pia Mølby Sandholdt