Profil

Hvem er jeg?

Jeg er fra årgang 1967, født og opvokset i Tjæreborg og bor nu på en gård i Sneum, hvorfra jeg driver min virksomhed.

Siden 1992 har jeg har arbejdet med personlig udvikling, og i 2001 grundlagde jeg Human Dynamic, som tilbød rådgivning og hjælp til personlig udvikling til både virksomheder og privatpersoner.

Undervejs i denne proces, er min passion for det individuelle menneskes livskvalitet, set ind i en helhedsorienteret kontekst, blevet stadig større. Den personlige kontakt er i denne sammenhæng et bærende element, og gør, at folk kender mig som Pia. På den baggrund er min virksomheds navn i 2021 ændret til Pia Mølby Sandholdt.

At arbejde med menneskers – og min egen – personlige udvikling, er en daglig glæde for mig. Noget jeg aldrig bliver færdig med og altid er nysgerrig på.

Når livet rammer, kan det være svært at finde sit vante fodfæste igen – jeg hjælper dig med at komme tilbage til balance.

Hos mig kan du forvente et kærligt, ærligt og ægte rum at udvikle dig i. Jeg sætter min faglighed højt og er under konstant efteruddannelse og i proces med mig selv  – hvilket for mig er en absolut forudsætning for at kunne arbejde med andres personlige udvikling.

Min daglige inspiration er naturen omkring mig – vadehavet sidder dybt i min sjæl og mit hjerte, ligeså meget som dyrene gør. Så når jeg slapper af og lader op, er det der` og med dem det foregår – på hesteryg, ved stranden,  i skoven, eller i vinmarken  med de 500 vinstokke. 

Billederne på denne side er alle fra de steder jeg holder aller mest af, Sneum, Skallingen, Ho bugt og Blåvand.

Min uddannelsesmæssige baggrund

  • Psykoterepeut fra Bodynamic International i KBH, 4 årig uddannelse, medlem af psykoterapeutforeningen, som sikrer dig en professionel og erfaren terapeut
  • Certificeret SE-Practitioner, Peter Levine USA, 3 årig udannelse med speciale i stress og traumer
  • Lægeeksamineret Hormonterapeut, Caroline Fibæk i Vallø, 2 årig uddannelse
  • Supervisor fra Kempler Institituttet i Odder, 1 årig uddannelse
  • Master i Enneagrammet, Syntax, KBH, Certificeret i at lave professionelle tests
  • Voksenpædagogik. Ålborg Univeristet, 3 årig uddannelse
  •  Horsemanship, træning i Danmark, Sverige og England
  • Certificeret i læringsstile, Mitt Univeritetet i Stockholm
  • Ernæringsassistent, Esbjerg Tekniske skole, 2,5 årig uddannelse
Selvudvikling gennem de sidste 30 år i egenterapi- og supervision, udvikling af intuition, bevidsthedsudvidelse, meditation, kampsport, yoga og selve livet.

“Det er allevegne og er alting
– al masse er energi”

Einstein om energi