Udvalgte referencer

PRIVAT-REFERENCER

Pia har lært mig at mærke min krop, ikke undertrykke den, og hun har lært mig, at min hjerne ikke altid skal bestemme, men at min hjerne og krop skal forsøge at danne en ny vej, en mere hensigtsmæssig vej.”

Det er rigtig svært at forklare, hvad man laver, når man er hos Pia i terapi, så jeg vil derfor, i det følgende forsøge at forklare, hvad jeg har fået ud af og lært af Pias terapiform.

Jeg kontaktede Pia, fordi jeg bemærkede, at jeg havde et reaktionsmønster, jeg ikke synes, var godt for mig. Jeg blev ofte fysisk træt og fik fysisk ondt af andre folks stemninger, humør, og hvordan de havde det. Jeg var rigtig dårlig til at mærke mine egne grænser, dårlig til at sige nej og rigtig god til at sætte alt og alle andre først, på bekostning af mig selv. Alle ferier og fridage blev brugt på at være syg, på at indhente søvn og tanke op på energi. På trods af utallige psykolog- og supervisionstimer, kunne jeg ikke formå at ændre eller sætte fingeren på, hvad jeg skulle gøre for at stoppe mit uhensigtsmæssige reaktionsmønster.

Jeg har, som mange andre, flere traumer med i min baggage, og selvom jeg over flere år og perioder har gået til psykolog for at få hjælp, var jeg nået til et punkt, hvor jeg havde talt det hele så mange gange igennem, at jeg var færdig med at tale. Jeg havde simpelthen ikke mere at sige eller flere ord at sætte på mit liv og mig selv. Dog var min krop og mine tanker ikke færdig med at reagere eller bearbejde mine traumer.

At gå i terapi hos Pia har lært mig at komme i en dybere, mere bevidst og mere præcis sansning af egen krop og hvad min krops hukommelse gemmer på af gode og dårlige oplevelser/traumer. Pia har lært mig at mærke min krop, ikke undertrykke den, og hun har lært mig, at min hjerne ikke altid skal bestemme, men at min hjerne og krop skal forsøge at danne en ny vej, en mere hensigtsmæssig vej. Pia siger ikke, hvad du SKAL, men guider dig til at finde den vej, som altid har ligget der, men som af forskellige årsager ikke har været synlig for dig.

Pia har mine allervarmeste anbefalinger.

– Kh. Thani – www.trykkammeret.dk

… en beslutning om, at jeg skulle have hjælp til at blive den bedste udgave af mig selv og dermed også den bedste far for mine børn.”

Da jeg for 9 år siden blev far for første gang, tog jeg en beslutning om, at jeg skulle have hjælp til at blive den bedste udgave af mig selv og dermed også den bedste far for mine børn. Derfor rakte jeg ud til Pia med et ønske om at få ryddet op i “rygsækken”.

I mit arbejde sammen med Pia har jeg bl.a. fået en række nye værktøjer som hjælp til at håndtere nogle af de oplevelser, episoder og traumer, der gennem barndom, ungdom og voksenliv har lagret sig i både krop og sind. Værktøjer, der har hjulpet mig til at håndtere de samme oplevelser og episoder på en måde, hvor jeg i dag får oplevelsen af, at de lander på en rar og god måde – både for mig selv, men i høj grad også for mennesker omkring mig.

Jeg går hos Pia på 9. år og jeg bruger hendes mange kompetencer både privat og professionelt. Jeg kommer, når det hele, til tider, hober sig op, og jeg kommer i “fredstid”, når der lige skal justeres lidt.

Jeg giver Pia mine allerbedste anbefalinger og står til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål omkring mit arbejde med og hos Pia.

– Jesper Møller, kæreste med Stine og far til to skønne unger – en pige på 9 og en dreng på 14. Arbejder med musik og bor på Fanø.

Pia har en stor del af æren for, at jeg i dag udlever min drøm som selvstændig og lever et liv, jeg kan magte, og som gør mig glad hver morgen jeg står op”

Jeg har haft sessioner med Pia ad to omgange.

Første gang da jeg havde store udfordringer på min arbejdsplads og i forbindelse med skilsmisse. Jeg havde brug for at finde min indre styrke og tro på mig selv, og jeg må sige, at Pia var en kæmpe støtte. Hun gav mig redskaber og viste mig måder at holde fast i mig selv, når de uundgåelige konfrontationer skulle tages. Jeg voksede vildt!

Da senere gik ned med stress var mit første valg at kontakte Pia – hun tog imod mig med åbne arme, tillidsfuldt og kærligt. Gennem sessionerne  fik hun blidt, og i mit eget tempo, guidet mig videre i mit liv med stor indsigt i, hvad der er mine stressveje, og hvad der er mine udviklingsveje. Strategier, jeg stadig er bevidste om og bruger i mit liv.

Pia har en stor del af æren for, at jeg i dag udlever min drøm som selvstændig og lever et liv, jeg kan magte, og som gør mig glad hver morgen, jeg står op ❤️

Tak for dig Pia!

– Kh. Lissie – www.klinikkorsgaard.dk

ERHVERVSREFERENCER

HTH-Køkkener, Ølgod 
Personlig udvikling – for medarbejdere på tværs af virksomhedens afdelinger 
Konflikthåndtering og coaching – for virksomhedens teams på alle niveauer
Introduktion til teamarbejde – for nyansatte og nyetablerede teams 

Louis Poulsen EL-Teknik, Odense 
Lederudvikling – for Chefgruppen
Konflikthåndtering og coaching – for virksomhedens selvstyrende teams 

Lemvigh-Müeller, Odense 
Teamtræning – for hele virksomheden 
Lederudvikling – for Chefgruppen

Danisco, Haderselv 
Konflikthåndtering og coaching – for virksomhedens teams på alle niveauer
Interwievundersøgelse – trivselsmåling
Introduktion til teamarbejde – for nyansatte
Konflikthåndtering – i enkelte teams 

Velux, Skærbæk
Uddannelse af Nøglemedarbejdere – på tværs af afdelinger i virksomheden 

MOU Dybfrost, Esbjerg 
Opstart af teamorganiseret arbejde for hele virksomheden 

Rødovre Kommune 
Kommunikation og samarbejde for hjemmehjælpergruppen i hele kommunen. 

Rexam Holmia, Kolding
Medarbejderudvikling for virksomhedens ansatte 

Bramming Kommune
Lederudvikling for ledere på dagspasningsområdet
Supervision for ledergruppe på dagspasningsområdet
Supervision for Sundhedsplejesker
Medarbejderudvikling for forskellige institutioner i kommunen 

Ribe Amts personaleudviklingscenter
Undervisning i kommunikation 

“It is not that I’m so smart
– it is just that I stay with
problems longer”

Einstein