Privatlivspolitik

Hvem er jeg?

Pia Mølby Sandholdt, Certificeret Psykoterapeut og Lægeeksamineret Hormonterapeut

CVR nr.: 25884183

Gl. Skolevej 47, Sneum, 6731 Tjæreborg

https://www.piamolbysandholdt.dk

Hvilke oplysninger indsamler jeg om mine kunder

Jeg gemmer dit navn, telefonnummer + e-mail adresse til brug for kontakt. Disse vil evt. også bliver brugt til kontakt vedr. nye tilbud.

Jeg udleverer ikke disse oplysninger til 3. person, da jeg har tavhedspligt. Jeg udleverer kun oplysninger om dig, såfremt du selv har givet skriftligt tilladelse til dette.

I forhold til psykoterapi gemmer jeg noter på vores samtaler, som jeg bruger som baggrund til at forstå din historie og som forberedelse til kommende session. Når du afslutter et forløb, destrueres noterne.

I forhold til hormonterapi, gemmer jeg dine oplysninger og svar indtil jeg har sendt dit program til dig, herefter sletter jeg dine data.

I forhold til enneagranmtests gemmer jeg din profil indtil du har fået den og herefter sletter jeg den.

Kontaktformular hjemmeside

Når du udfylder min kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, e-mail adresse, telefon samt eventuelt en besked til mig. Jeg anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at kontakte dig, præcis som du har bedt mig om.

Retsgrundlaget for min indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Data opsamlet fra kontaktformularen på hjemmesiden bliver krypteret før det bliver videresendt til mig.

Videregivelse

Jeg sælger ikke dine oplysninger til 3. mand. jeg gør dog brug af samarbejdspartnere i en række forskellige situationer. Når jeg anvender samarbejdspartnere, kan jeg have behov for at dele dine personoplysninger med dem. Min brug af samarbejdspartnere er typisk med henblik på at understøtte min klinik f.eks. i forbindelse med, administration, markedsføring og opkrævning mm.

De samarbejdspartnere, som jeg gør brug af, er bl.a. databehandlere, leverandører, revisorer, marketingbureauer, pengeinstitutter og kreditvurderingsbureauer.

Overførsel af oplysninger til 3. lande 

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

Cookies

Når du søger på hjemmesiden, gemmes der cookies på din computer. Informationer benyttes udelukkende til at optimere hjemmesidens funktioner, og indsamlingen af informationen er anonym.